Stel uzelf een betere wereld voor

Wij geloven in verandering

We leven in een wereld waar miljoenen mensen niet in hun basisbehoeften kunnen voorzien. Te veel kinderen hebben te kampen met slechte voeding als gevolg van armoede en gebrek aan middelen. Mensen van alle leeftijdsgroepen hebben problemen op het gebied van welzijn en algehele gezondheid. Natuurrampen verwoesten families en gemeenschappen zitten met de gevolgen hiervan. Daarom zeggen wij: ‘Dit moet stoppen!’ We geloven in drie waarheden:

  • Elk kind heeft recht op een gezonde, voedzame maaltijd.
  • Elke persoon heeft recht op onderwijs en ondersteuning om gezond te kunnen leven
  • Elke familie heeft recht op de middelen om te kunnen overleven en te herstellen van een natuurramp.

Om deze waarheden werkelijkheid te laten worden, hebben we in 2018 de Isagenix Legacy Foundation stichting opgericht, een non-profitorganisatie volgens paragraaf 501, lid c punt 3 van de federale wetgeving van de VS, die wereldwijd een duurzaam effect heeft via vrijwilligerswerk en liefdadigheidsbijdragen gericht op gezonde voeding en ondersteuning voor achtergestelde kinderen, goed onderwijs voor iedereen en hulp aan degenen die door natuurrampen zijn getroffen. Isagenix neemt de administratieve kosten van de stichting voor zijn rekening, waardoor 100 procent van alle donaties naar subsidies gaat voor non-profitorganisaties die de missie van de stichting verder volbrengen.

Terwijl de eerste ronde subsidies aan Amerikaanse non-profitorganisaties zal worden verleend, is de Isagenix Legacy Foundation voornemens zich in Canada te laten registeren en in 2019 aanvragen van Canadese non-profitorganisaties te accepteren. De stichting is van plan zich de komende jaren ook in andere markten van Isagenix te laten registeren, waardoor we meer armslag hebben om gemeenschappen over de hele wereld te helpen.

©2018 Isagenix Worldwide, Inc. Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Tenzij anders bepaald, zijn alle op deze website weergegeven handelsmerken en productafbeeldingen eigendom van Isagenix Worldwide, Inc.